Hirdetés
Magyarország

13 mérkőzéssel folytatódik az ANB:

:

Hirdetés

A hétvégén az ANB két csoportjában összesen 13 mérkőzést rendeznek.

A Piros csoportban a listavezető BKG DSE a Tatabányát fogadja. A szigetszentmiklósi gárdának jó esélye lesz megőrizni a veretlenségét. A BKG közvetlen üldözője a Csata DSE a soproni Sportdarázst látja vendégül szintén favoritként. Az Ajka sorozatban hét győzelem után a nyolcadik sikerét is megszerezheti, amikor a DEAC DSI ellen lép pályára.

A forduló rangadóját jövő héten szombaton vívják meg a felek. Ezen a 4. és a 5. méri össze az erejét, azaz az ELTE-BEAC Újbuda és a PINKK SE. Értékes helyezésről fog dönthet akár ez a találkozó. A Vasas jó szerkezetű kerettel szerepelve három meccset nyert sorozatban, ezúttal az NKA-Pécs-PEAC gárdáját fogadja. Mindkét csapat komoly erőfelmérő előtt áll. Az MTK-Budapest a még nyeretlen Széchenyi KA-hoz utazik. Kiélezett küzdelem alakulhat ki viszont a MAFC és a Kecskemét között.

A Zöld csoportban a Nagykanizsa a hétközi veresége után a Nyíregyháza ellen javíthat. Két mérkőzést vív a hétvégén a nyíregyházi együttes, mivel a nagykanizsai fellépés után Szombathelyre is ellátogat.  Az elmúlt három találkozóját megnyerő Baja az ELTE-Fortis ellen folytathatja jó sorozatát.

Az elmúlt időszakban több bravúrt szállító Aluinvent DVTK a Tatát esélyesként fogadja. A Törekvés SE és a Pilis Basket csatáján a tabella 8. és 9. pozícióját elfoglaló gárda méri össze az erejét. A táblázat utolsó negyedét nézve a Szolnok és a Kiss Lenke KA összecsapása kiélezett lehet.

Piros csoport

Február 29., szombat
14:00 AJKA – DEAC DSI
18:00 MAFC – Kecskeméti Kosárlabda Club

Március 1., vasárnap
13:00 Vasas Akadémia – NKA-Pécs-PEAC
16:00 Csata Diáksport Egyesület – Sportdarázs
17:00 Széchenyi KA Győr – MTK-Budapest
18:30 BKG PRIMA Akadémia – Tatabányai Kosárlabda Club

Zöld csoport

Február 28., péntek
15:30 Szolnoki MÁV Sportegyesület – Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia

Február 29., szombat
15:00 Kanizsai Vadmacskák SE – Nyíregyházi Kosársuli

Március 1., vasárnap
14:00 Aluinvent DVTK Miskolc U23 – Tatai SE
14:00 Szombathelyi Egyetem – Nyíregyházi Kosársuli
16:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – ELTE Fortis
17:00 Törekvés SE – Pilis Basket

Hirdetés