Hirdetés
Magyarország

13 találkozó jön az ANB két csoportjában:

:

Hirdetés

Az előttünk álló napokban igazi nagyüzem lesz a hazai második vonalban. Az ANB két csoportjában összesen 13 találkozót rendeznek.

A Piros csoportban a veretlenül listavezető BKG PRIMA Akadémia az ELTE-BEAC Újbudát fogadja. Az üldözője a Csata DSE pedig a Széchenyi KA vendége lesz. Összecsap a tabella harmadik és negyedik helyezette, azaz az Ajka és a PINKK. A Hepp Kupa elődöntőjében Pécsett magabiztos sikert aratott az Ajka, mely ezúttal is favorit. A Sportdarázs ellen fontos győzelmet szerző MTK a MAFC ellen érhet el újabb értékes sikert. A soproniak pedig Tatabányán javíthatnak. A 9. és a 10. összecsapása szintén kiélezett lehet, ezen az NKA-Pécs-PEAC fogadja a DEAC-DSI-t.

A Zöld csoportban két nagy rangadó jön. A veretlenül listavezető TFSE és a negyedik Baja csatája éles küzdelmet hozhat. Ugyanúgy, ahogy a Nagykanizsa – Szekszárd párosítás is. Itt a harmadik látja vendégül a másodikat. A Szombathely Szegeden lép pályára győzelem reményében. Közvetlen riválisok találkoznak, amikor az Aluinvent DVTK U23 csapata és a Törekvés SE méri össze az erejét. A Nyíregyháza esélyesként fogadja a Kiss Lenke KA-t. Az elmúlt két meccsét megnyerő ELTE-Fortis pedig Tatán folytathatja ezen eredményes sorozatát. A hétvége programját a Pilis Basket – Szolnok találkozója teszi teljessé.

Menetrend

ANB Piros csoport

Február 1., szombat
15:00 Széchenyi KA Győr – Csata Diáksport Egyesület
18:00 MAFC – MTK-Budapest

Február 2., vasárnap
13:00 PINKK SE – AJKA
15:00 NKA-Pécs-PEAC – DEAC DSI
16:00 Tatabányai Kosárlabda Club – Sportdarázs
17:00 BKG PRIMA Akadémia – ELTE-BEAC Újbuda

ANB Zöld csoport

Január 31., péntek
18:30 Szombathelyi Egyetem – Szegedi Kosárlabda Egylet

Február 1., szombat
15:00 Kanizsai Vadmacskák SE – Atomerőmű KSC Szekszárd II.
15:00 Tatai SE – ELTE Fortis
16:00 Nyíregyházi Kosársuli – Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia

Február 2., vasárnap
13:30 Aluinvent DVTK Miskolc U23 – Törekvés SE
16:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – TFSE II.
18:00 Pilis Basket – Szolnoki MÁV Sportegyesület

Hirdetés