Hirdetés
Magyarország

15. forduló legjobb egyéni teljesítményei:

:

 

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A 15. fordulója vasárnap lezárult. Nézzük, hogy a mérkőzéseken pályára lépők közül a VAL (teljesítmény-index) alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

Jacinta Monroe a múlt héten is felkerült a listára, azonban most a legjobb teljesítményt nyújtotta a mezőnyben, 35 VAL értékkel zárt. A Szekszárd hazai pályán BEAC ellen aratott győzelméhez 22 ponttal és 11 lepattanóval járult hozzá.

Szorosan a szekszárdi játékos mögött kapott helyet még egy center, Kristine Anigwe dupla-duplát ért el a Győr TFSE elleni siker alkalmával. Anigwe 17 pontot és 12 lepattanót jegyzett, ami 32-es teljesítmény-indexet ért.

Harmadik helyre egy újabb szekszárdi játékos került, Horváth Bernadett 27 pontot szerzett és 4 gólpasszt osztott ki a BEAC elleni mérkőzésen. 30-as VAL-t ért el.

28-as teljesítmény-indexe lett Ana Tadic-nak, aki 14 pontot és 9 lepattanót szerzett a Vasas ellen. A szoros mérkőzésen végül a DVTK nyert, így továbbra is veretlen a bajnokságban.

A TOP5-ös listánkon az utolsó helyen holtversenyben Santa Baltkojiené és Monika Grigalauskyte lett, mind a két játékos 27 VAL értékkel zárt. Baltkojiené 18 ponttal és 11 lepattanóval vezette győzelemre a BKG-t a Cegléd ellen, míg Grigalauskyte 20 ponttal és 3 lepattanóval járult hozzá a DVTK Vasas elleni sikeréhez.

TOP5 legjobb egyéni teljesítmények:
1. Jacinta Monroe – 35 VAL
2. Kristine Anigwe – 32 VAL
3. Horváth Bernadett – 30 VAL
4. Ana Tadic – 28 VAL
5. Santa Baltkojiené / Monika Grigalauskyte – 27 VAL

Hirdetés