Hirdetés
Archivum

15. születésnapját ünnepli a WNBA:

:

Hirdetés

A nemzetközi nõnapon leleplezték a WNBA 15. szezonjának speciális logóját. A bemutatáskor kiderült az elõttünk álló évadban megválasztják az elmúlt 15 év 15 legmeghatározóbb játékosát és legfontosabb pillanatát is.

David Stern, az NBA elsõ embere jelentette be, hogy a WNBA 15. születésnapja alkalmából megválasztják a liga történetének 15 legmeghatározóbb alakját, akik mind a pályán, mind azon kívül sokat tettek a nõi kosárlabdázás elfogadtatásáért és népszerûsítéséért. A szakemberek és a szakírók 30 játékost neveznek meg és ezt követõen szavazás útján kerül kiválasztásra a 15 kiemelkedõ egyéniség. Emellett az elmúlt 15 év 15 legmeghatározóbb momentumát is megszavaztatják majd a liga elöljárói. Mindkét listát a WNBA All-Star gálájának hetében ismerhetjük meg.

Leleplezésre került a WNBA jubileumi logója is és kiderült, hogy a jubileumi mérkõzést az ESPN2 közvetítése mellett június 21-én rendezik a Los Angeles Sparks és a New York Liberty között a Staples Centerben. 1997-ben ugyanis Los Angelesben a The Forum névre hallgató arénában június 21-én egy Sparks – Liberty összecsapással indult útjára a WNBA. Akkor a New York 14284 nézõ elõtt 67-57-re diadalmaskodott.

A jubileumi logó:

Hirdetés