Hirdetés
Utánpótlás

Élményekkel teli volt a szünet első hete a TARR KSC Szekszárd napközis táborában:

:

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

A nyári szünet első hetében rendezte az immár hagyományossá vált Kosárvarázs napközis táborát a TARR KSC Szekszárd, ahol öt napon keresztül harmincnyolc kislány pattogtatta a labdát, és vett részt különböző programokon. A tábor helyszínét Gerzsei Péter, a Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatója biztosította, amely ezúttal a Dienes Valéria Általános Iskola volt – írja a TARR KSC Szekszárd honlapja.

A gyerekeknek lehetőségük volt megtervezni az NB1-es csapat jövő évi mezét, pólót batikoltak, aszfaltrajzaikkal színessé varázsolták az iskola udvarát. Volt közös táncolás, játszóterezés, strandolás, valamint kvízjátékban, illetve sor- és váltóversenyben is összemérhették erejüket a gyerkőcök a tábor zárónapján. Miklós Melinda is meglátogatta a gyerekeket, akik nagy örömmel fogadták. Rengeteg kérdéssel bombázták Lindát, aki természetesen mindenre adott autogramot, amire fogott az alkoholos filc.

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Fotó: TARR KSC Szekszárd

A táborzárás során minden csoport legjobb és legszorgalmasabb játékosa külön elismerést kapott, valamint díjazásban részesültek a legszebb meztervek, és a kvízjátékon legtöbb pontot gyűjtő csapatok tagjai is. Az egyéni díjak kiosztása után minden edző értékelte a csoportjának a heti munkáját, a TARR Kft. jóvoltából pedig további ajándékokkal gazdagodtak a gyerekek. A szekszárdi tűzoltóknak köszönhetően habparty zárta a hetet, ami a nagy melegben különösen jól esett gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Fotó: TARR KSC Szekszárd

A tábor sikerességét sok szponzor segítette, akiknek nagyon hálás a klub! Finom reggelik, uzsonnák, ebédek kerültek az asztalra általuk. Kaptak reggelit a Bikácsi Húsboltból, az Icie Bakery-ből, és mint minden évben, most is finom ebédeket ettek a Stefán Ételbárnak köszönhetően. Pillanatok alatt elfogyott több kiló dinnye és barack, kipróbálhatták a nemrég kínálatba került Icie-s fagyikat, a Tolnatej Zrt. jóvoltából pedig minden napra jutott desszertnek egy-egy TOLLE Rolád. Nagy sláger volt a Sajti-pajtis lángos, a strandon elfogyasztott gyros, és a PizzAma finom pizzái, volt tehát mit ledolgozni a kosáredzések során.

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Élményekkel teli volt a szünet első hete, a gyerekek sokat fejlődtek az edzések alatt, a sok mosoly és nevetés pedig reméljük végig kíséri egész nyarukat, és újult erővel vághatnak majd bele az új tanévbe és kosaras szezonba.

A táborban közreműködő edzők:
Domokos Bence, Fekete Eszter, Harsányi Mária, Horváth Vivien, Horváth Zsófia, Kovács Andrea, Stierné Jankovics Mária, Studer Zsuzsa

Szabadidős programvezetők és segítők:
Barabás Kinga, Bálint Réka, Csernusné Kiss Edit, Fekete Krisztián, Nyári Döniz, Murvai Szabolcs, Rick Mónika, Sterczer-Erdős Alexandra, Szabó Noémi

Támogatók:
Bikácsi Húsbolt
Dienes Valéria Általános Iskola
Geisz család – dinnye
Icie Bakery
Pap Roland – barack
PizzAma
Sajti-pajti
Stefán Ételbár
Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő
Szekszárd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
TARR Kft.
TOLNATEJ Zrt.

Hirdetés