Hirdetés
Archivum

2-0 Oroszországban:

:

Hirdetés

Minden párharc eldõlt az orosz bajnokság rájátszásának elsõ körében. Az alacsonyabban rangsorolt csapatok közül egyedül a Szentpétervárnak volt arra esélye, hogy kikényszerítse a mindent eldöntõ harmadik találkozót, de a Kurszk szoros végjátékban diadalmaskodott.

A két nagy közül kisebb meglepetésre csúnyán megszenvedett a Jekatyerinburg Moszkvában a Dinamo Moszkva otthonában. A 71-83-as sikerhez Bibrzycka és Gruda extrája, 16 illetve 15 pontja kellett. A Szpartaknak nem voltak ilyen problémái, a Vologda a beszámolók szerint már elõre feltett kézzel vonult ki a pályára. Ennek az eredménye pedig 62-100-as nagyon nagy verés lett.

A Novoszibirszk és az Orenburg csatája kicsit izgalmasabban alakult. Az Európa Kupa döntõre készülõ Orenburg nem kápráztatta el szurkolóit, de fontos szituációkban kezében tartotta a meccset és megérdemelten nyert 74-78-ra. A Kurszk – Szentpétervár párharcot már érintettük. Az utolsó másodpercekig nyitott volt a csata, végül csak szerencsével nyert az Európa Kupa keretében hazánkban is, a Gyõr vendégeként megforduló együttes.

Eredmények

Dinamo Novoszibirszk – Nadezsda Orenburg 74-78
Szpartak Szentpétervár -Dinamo Kurszk  71-74
Dinamo Moszkva –UMMC Jekatyerinburg 71-83
Chevakata Vologda -Szpartak Moszkva Region 62-100

A folytatás – az elõdöntõk párosításai

Szpartak Moszkva Region – Dinamo Kurszk
UMMC Jekatyerinburg – Nadezsda Orenburg

Hirdetés
Hirdetés