Hirdetés
Archivum

200 pont és Phoenix parádé:

:

Hirdetés

Magyar idõ szerint vasárnap hajnalban egy újabb rangadóval folytatódtak a WNBA küzdelmei. A Tulsa Phoenixbe látogatott.

A találkozó igazi pontzuhatagot ígért, de amit a mérkõzésen láttunk az minden képzeletet felülmúlt. A két gárda együtt 200 pontot szórt és végül 116-84-re nyert a Phoenix.

A címvédõ az egész találkozót magabiztosan uralta egy olyan támadójátékkal, ahol hat játékosuk is kétszámjegyû pontot szerzett.  Diana Taurasi és Candice Dupree neve mellé  18 egység került, míg Penny Taylor 8 gólpassz mellé 14 pontot termelt, csak úgy, mint Taylor Lilley. Temeka Johnson 11 pontot szerzett, míg az idei legjobbjával Nicole Ohlde is 11 egységgel járult hozzá csapata gyõzelméhez.

Néhány érdekes adat a hazaiaknál Dupree 9-bõl 9-et bedobott a mezõnybõl és a Phoenix 53%-os dobóteljesítménye is kiemelést érdemel.

A másik oldalon Shanna Crossley 17 pontja is kevés volt az üdvösséghez. A Tulsa együttesénél az egykori atléta Marion Jones szezoncsúcsot ért el, 10 perc játékkal és 4 ponttal zárta az õrült dobópárbajt.

Ezzel a gyõzelemmel a Phoenix mérlege elérte az 50%-ot, 5 vereség mellé immár 5 siker szerepel a címvédõ mellett a táblázaton. A Tulsa egymás után harmadik vereségét szenvedte el és ezzel 3-6-ra romlott a mérlegük.

Eredmény

Phoenix Mercury – Tulsa Shock 116 – 84

Hirdetés