Hirdetés
Archivum

2020-ig hosszabbított a Sopron Basket magyar magja:

:

Hirdetés

A Sopron Basket közleményben jelentette be, hogy a korábban már szerzõdést hosszabbító Fegyverneky Zsófia és Czukor Dalma után Weninger Virág, Dubei Debóra, illetve Határ Bernadett is elkötelezte magát 2020-ig a klubhoz. Részletek a Sopron Basket közleményében.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Mind eredmények, mind a jövõt érintõ kérdések tekintetében csodálatosan alakult eddig számunkra az új esztendõ. Örömmel jelenthetjük be, hogy nincs megállás a jó hírek tekintetében, a napokban újabb három igen fontos szerzõdés-hosszabbítás aláírására került sor!

A jövõnket biztosító magyar játékosaink közül csapatunk kapitánya, Fegyverneky Zsófi, és Akadémiánk neveltje, Czukor Dalma már korábban aláírta a 2020-ig szóló szerzõdését. Most három fiatal, a szintén saját nevelésû,a válogatott februári összetartására is behívót kapott Weninger Virág, illetve a felnõtt válogatottban már stabil embernek számító Dubei Debóra, és Határ Bernadett is úgy döntött, hogy 2020-ig nálunk folytatja pályafutását!

Velük együtt nem kevesebb, mint 9 (!) fõre növekedett azon játékosok száma, akik a 2018/2019-es szezonban már biztosan Roberto Iniguez és stábja által öregbíthetik tovább Európa szerte városunk és klubunk hírnevét: Fegyverneky Zsófia, Czukor Dalma, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Weninger Virág, Angela Salvadores, Aleksandra Crvendakic, Tina Jovanovic, Turner Yvonne.

Török Zoltán egy rövid mondatot fûzött hozzá a remek hírhez: “Csak a Sopron!”

A jövõ jelen van!

Hirdetés