Hirdetés
Magyarország

Az Egyetemisták Parkjának átadóján köszöntötték a BEAC edzőjét:

:

Hirdetés

Hétfőn délelőtt adták át Újbudán az Egyetemisták Parkját, ahol az ELTE-BEAC Újbuda bemutatóját megelőzően vehette át az Újbuda Kiváló edzőjének járó kitüntetést a szakosztály edzője, Gyeőry Zsuzsanna, akinek kezei alatt rengetegen kezdték pályafutásukat az elmúlt évtizedek alatt – olvasható a klub Facebook oldalán.

Néhány mondatban az Egyetemisták Parkjáról. Hét helyszínen újulnak meg a főváros zöldfelületei, illetve játszóterei, amelyek többek között sport és rekreációs funkciókkal bővülnek. A fejlesztések célja, hogy a fővárosiak generációtól függetlenül megújult környezetben és minél aktívabban tölthessék el szabadidejüket. A tervezést és a kivitelezést a FŐKERT Nonprofit Zrt. végzi a „Budapest 2019 – Európa Sport fővárosa” program keretében.

A Egyetemisták Parkját nézve hangsúlyos funkcióvá vált a sport: helyet kapott egy gumiburkolatú multifunkcionális sportpálya football- és kosárpályákkal, teqball és ping-pong asztalok, valamint egy street workout pálya. Utóbbi a megcélzott korosztály igényeinek megfelelő erősítési, edzési lehetőségeket kínál az ütéscsillapító öntött gumiburkolattal. A beépítésre került eszközök: gyűrű állvány, ferde pad, függőleges és vízszintes létra, nyújtók és nyújtótornyok, párhuzamos korlát, ferde korlát, bokszzsák.

A BEAC növendékeinek bemutatója ITT látható

Galéria

 

Hirdetés