Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Győr – Sopron rangadó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket az 5. forduló rangadóján 59-53-as győzelmet aratott az UNI Győr – MÉLY-ÚT otthonában. Villámértékelések a találkozó után.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – Sopron Basket 53-59 (25-18, 14-12, 5-16, 9-13)

Beszámoló, statisztika ITT

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Összességében elégedett vagyok, hiszen egy euroligás csapatot hatvan pont alatt tudtunk tartani, egy félidőn át dominálni tudtunk. A mentalitásunk végig jó volt, jó karaktert mutattunk. Sajnos a második félidőben az agresszív soproni védekezés sok hibára kényszerített bennünket.

Barnai Judit (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Az első félidőben mindent megcsináltunk, amit elterveztünk, viszont a szünet utáni tizennégy dobott pont nagyon kevés, azzal nem lehet megnyerni egy ilyen meccset.

Forrás: UNI Győr – MÉLY-ÚT hivatalos honlap

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): A Győr egy jó csapat, mely jól felkészült a mérkőzésre, és nagyon szép játékkal és ritmussal rukkoltak elő az első negyedben. Szinte minden külső dobásuk bement és ehhez mi néha csak asszisztáltunk. Nem megelőztük, hanem lekövettük a támadásaikat. Ezen az agresszivitási fokon mindenképpen javítani kellett. Azt gondolom sikerrel is jártunk. Támadásban nem volt jó ritmusunk, de ezt sikerült kompenzálnunk a csapatvédekezéssel. Köszönjük szurkolóinknak is, hogy ilyen szép számmal elkísértek minket, és hozzásegítették a csapatot a győzelemhez!

Briann January (Sopron Basket): Jó csapat a Győr, mely minden pozícióból képes kosarat szerezni. Kellően agresszívak is voltak. Büszke vagyok a csapatra, hogy vissza tudtunk jönni, egységesek maradtunk és mentünk keményen tovább. A szünet után már úgy védekeztünk, ahogy kell. Ma fejlődtünk játékban, meg tudtunk nyerni egy kiélezett mérkőzést úgy, hogy tudunk ennél jobban is játszani. Ez mutatja, milyen erő van a csapatban!

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Forrás: gyorikosar.hu

Hirdetés