Hirdetés
Archivum

66 pontos sikerrel javított a Szpartak Moszkva:

:

Hirdetés

Vasárnap kéthetes szünet után folytatódtak a küzdelmek az Orosz Bajnokságban. Az EuroLigás csapatok szurkolóinak ezúttal sem kellett izgulniuk, a három nagy könnyed gyõzelmet ünnepelhetett.

A legutóbb Prágában vereséget szenvedõ Szpartak Moszkva egy „mészárlással” próbált javítani. Pokey Chatman együttese a Szpartak Noginszk gárdáján gázolt át, úgy, hogy a második és a harmadik negyedben az alacsonyabban jegyzett gárda csak 9 és 6 pontig jutott. A vége 101-35 lett. A Szpartak Moszkvától mind a 12 nevezett játékos pályára lépett, öten jutottak 10 pont fölé és a súlyos sérülésébõl felépült Sonja Petrovics bizonyult a legeredményesebbnek 15 pontjával.

A Jekatyerinburg Novoszibirszkben lépett pályára. Itt már az elsõ negyed után 16-28-ra vezetett a címvédõ. A folytatásban is minden játékrészt megnyert Gundars Vetra alakulata, a vége 56-83 lett. Az uráliaktól Sandrine Gruda (20 pont, 10 lepattanó) emelkedett ki.

Az EuroLigában botladozó Orenburg a Szpartak-ShVSM-Efes Moszkva gárdáját fogadta. A sztárcsapatok közül Tina Charles-ék izzadtak meg a legjobban. Itt csak a harmadik negyedben tudott ellépni a magasabban jegyzett csapat, a vége így is 76-60 lett. A Orenburgból a 19 pontos Olga Ovcsarenko lett a legjobb.

Eredmények

Dinamo Kurszk – Dinamo Moszkva 77:74 h.u.
Szpartak Moszkva Vidnoje – Szpartak Noginszk 101:35
Nagyezsda Orenburg – Szpartak-ShVSM-Efes Moszkva 76:60
Szpartak Szentpétervár – Vologda-Сhevakata 68:65
Dinamo-GUVD Novoszibirszk – UMMC Jekatyerinburg 56:83

Hirdetés