Hirdetés
Magyarország

Szekszárdon várják a szurkolókat a döntő negyedik meccsére



:

:

Hirdetés

Kedden rendezik a bajnoki döntő negyedik mérkőzését, melyen az Atomerőmű KSC Szekszárd fogadja a Sopron Basket együttesét. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban 2-1-re vezet a Sopron Basket. A szekszárdi klub közzétette a keddi találkozó látogathatóságával kapcsolatos információkat.

Kedves Szurkolóink! Mint azt bizonyára már sokan tudjátok végre nézők előtt játszhat csapatunk.
Nem is akármilyen mérkőzésre térhettek vissza a lelátókra, hiszen a 2020/2021-es szezon utolsó hazai meccse következik május 4-én kedden 16:30-tól. A döntő negyedik összecsapásán a tét az életben maradás számunkra. A Sopron Basket jelenleg 2-1-re vezet a három győzelemig tartó párharcban.
FONTOS információk a beléptetéssel kapcsolatban:
– Kapunyitás: 15:00!
– A belépés díjtalan!
– A belépéshez szükség van a védettségi igazolványodra és egy érvényes útlevelet vagy személyazonosító igazolványt is fel kell mutatnod!
– A 18 évnél fiatalabbak csak szülő/gondviselő felügyelete mellett, a lelátón velük együtt helyet foglalva tekinthetik meg a mérkőzést, de a beléptetésnél nekik is igazolniuk kell életkorukat arcképes igazolvány felmutatásával!
– Az MKOSZ frissített COVID-protokolljában megfogalmazott ajánlások alapján a csarnok területén a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek erősen ajánlott a maszk viselete, a 18 év alattiak számára pedig kötelező!
– A lelátó első soraiban nem lehet helyet foglalni!

Szakmai stábunk és a lányok is azt szeretnék kérni minden szurkolótól, hogy fehér felsőben érkezzenek erre az óriási téttel rendelkező eseményre.
Töltsük meg élettel és a hangunkkal a Városi Sportcsarnokot! Hajrá SZEKSZÁRD!!!

 

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés