Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Vasas – DVTK mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton a hazai élvonal 6. fordulójában a Vasas Akadémia otthonában 87-62-es sikert aratott az Aluinvent DVTK. A főszereplők reakciói a találkozót követően.

Forrás: kosarsport.hu

Vasas Akadémia – Aluinvent DVTK 62-87 (9-19, 20-24, 12-25, 21-19)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nehéz bármit is mondani, totális katasztrófa volt amit műveltünk. Szégyellem magam az egész csapat nevében, hiszen értékelhetetlen a mai teljesítményünk. Próbáltam figyelmeztetni a csapatomat arról, hogy ez a DVTK a két hiányzó légiós nélkül is egy nagyon erős csapat. Valószínűleg az én hibám, hogy ezt nem sikerült eléggé sulykolnom ezt a csapatomnak, de nem fogok ilyen hibákat elkövetni a közeljövőben. Természetesen gratulálok a Diósgyőrnek, megmutatták, hogy igazi csapatként működnek.

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nem mondanám, hogy tele volt a gatya, de természetesen tartottunk ettől a mérkőzéstől, hiszen két fontos játékosunk is hiányzott. Egy nagyon komoly hazai pályával rendelkező csapat ellen játszottunk, úgyhogy meg kellett szenvednünk az elején. Szerencsére a játékosaim nagyon komolyan vették a mérkőzést, jó ritmusban védekeztünk, sok labdát szereztünk, amivel kicsit talán elvettünk a kedvét az ellenfélnek. Azt gondolom, megérdemelt a győzelmünk.

Vukov Szonja (Vasas Akadémia):: Sportolóként sosem örül annak az ember, ha valaki lesérül, még akkor sem, ha az ellenfél játékosáról van szó. Ennek ellenére kaptunk egy lehetőséget, amivel nem tudtunk élni, és amit nagyon sajnálhatunk.

Zele Dorina (Aluinvent DVTK): Tudtuk azt, hogy plusz energiákat kell mozgósítanunk annak érdekében, hogy győztesen jöjjünk ki ebből a mérkőzésből. Sokat készültünk, hogy tudjuk pótolni a hiányzókat, úgy érzem jól kezeltük ezt a helyzetet.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés