Hirdetés
Magyarország

Jó mérkőzést játszani a televízió nyilvánossága előtt:

:

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés

Vasárnap 15 óra 15 perctől a TFSE-MTK a DVTK-t fogadja a bajnokság 17. fordulójában. A klub videós riportjában Németh Almát kérdezték.

A Magyar Kupa keddi sorsolásán a TFSE-MTK a Sopron Basket csapatát kapta a negyeddöntőben.

“Ilyen az élet. Az elmúlt két Magyar Kupán a negyeddöntőben jó mérkőzéseket játszottunk. Tavaly a Szekszárddal is, az első évünkben a Pécset sikerült is megverni. Bízom benne, hogy egy szórakoztató, küzdős mérkőzést tudunk vívni a Sopronnal.” – mondta a sorsolásról Németh Alma.

Múlt héten a PINKK otthonában 82-67-es sikert aratott a TFSE-MTK, ami egy kulcsfontosságú siker volt a bajnoki rájátszásért zajló versenyfutásban.

“A PINKK Kozármislenyben egy kellemetlen, küzdős ellenfélnek bizonyult. Szerencsére a fizikai fölényünket, akaratunkat sikerült érvényesíteni és győzelemmel tudtuk elhagyni a pályát. Mau visszatérése üde színfolt volt a mérkőzésen, mosolyt csalt mindenki arcára.” – idézte fel a múlt heti találkozót a TFSE-MTK centere.

Vasárnap a TFSE-MTK az M4 Sport élő közvetítése mellett fogadja a DVTK-t. Kifejezetten jól sikerültek eddig a TV-s meccsek a csapatnak. A klubnál ezúttal is hasonlóban bíznak.

“Remélem azzal, hogy megint itt lesz sok kamera és a TV nyilvánossága, sikerül olyan plusz erőt és motiváltságot hoznunk, ami a TV-nézőknek azt tükrözi majd: szimpatikus, fiatal, küzdős csapat vagyunk. Nagyon remélem, hogy egy nagyon jó mérkőzés vagy egy győzelem lesz a vége.” – mondta Németh Alma.

Hirdetés