Hirdetés
Magyarország

“Próbáltam ezt az egészet nem egy teherként felfogni, hanem egy lehetőségként”:

:

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés

Szombaton 17 órától a TFSE-MTK az UNI-Győr – MÉLY-ÚT vendége lesz a bajnokság 18. fordulójában. A klub videós összeállításában Király Andreát kérdezték.

Király Andrea az elmúlt időszakban Burján Laura és Baa Dominika sérülése miatt egyedüli U20-as játékosként állt helyt.

“Próbáltam ezt az egészet nem egy teherként felfogni, hanem egy lehetőségként, hogy minél több percet töltsek a pályán.” – mondta erről Király Andrea. ” Én jól éltem meg, próbáltam a lehető legjobban megfelelni és a tudásom szerint a legjobban teljesíteni. Voltak és lesznek is hibák, de a játékkal lehet fejlődni. Remélem, hogy ez az időszak az edzőimnek is tetszett.”

Fotó: TFSE-MTK

A Szekszárd ellen 35, a PINKK és a DVTK ellen 26-26 percet töltött a pályán Király Andrea. Ennek megfelelően arról is kérdezték, hogy mennyiben változott meg a hétközi edzésmunka.

“A regeneráción volt a hangsúly. Nagyon sok mérkőzést játszottunk, volt, hogy egy héten kétszer is. Próbáltunk minőségi edzésmunkát végezni, ez nem változott, csak több hangsúlyt fektettünk a regenerációra.” – fogalmazott a TFSE-MTK fiatal játékosa, majd kitért a győri bajnokival kapcsolatos várakozásaira.

“Nagyon nehéz meccs lesz. Az új évre igazoltak két új légióst a győriek. Ezzel még jobban megnehezítették az összes ellenfelük dolgát a bajnokságban. Ez látszott is azzal, hogy megverték a Sopront, amire nagyon ritkán van példa Magyarországon. Egy küzdős meccsre számítok. Próbálunk olyan játékelemeket alkalmazni, amiket majd a fontosabb mérkőzéseken is fogunk, mert nekünk az idei évben most nem ez lesz a legfontosabb, hanem majd az ezt követők.” – összegzett Király Andrea.

A győri bajnoki összecsapást megelőzően Magyar Bianka, a TFSE-MTK vezetőedzője részletesen nyilatkozott lapunknak a csapat felkészüléséről.

Videó:

Hirdetés