Hirdetés
Magyarország

A 14. forduló legjobb egyéni teljesítményei:

:

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A 14. fordulója szombaton lezárult. Nézzük, hogy a mérkőzéseken pályára lépők közül a VAL (teljesítmény-index) alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A 14. fordulóban két játékos érte el a legmagasabb VAL értéket, 34-es teljesítmény-indexet jegyzett Bridget Carleton és Kathryn Westbeld. Carleton 25 pontot 5 lepattanót és 4 gólpasszt szerzett a Győr NKA elleni győzelem alkalmával. Westbeld 23 ponttal és 10 lepattanóval vezette sikerre a Szekszárdot a Vasas otthonában.

A két légiós mögött kapott helyett Tóth Franka, aki a BKG elleni szoros találkozón játszott jól, 19 pont, 9 lepattanó és 5 gólpassz került a neve mellé, ami 33 VAL értéket eredményezett. Martyna Petrénaité, a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós játékosa 26 teljesítmény-indexet (22 pont, 7 lepattanó) jegyzett ugyanezen a BEAC-BKG mérkőzésen. Kolby Morgan volt a BEAC másik húzóembere, aki 20 pontot, 10 lepattanót ért el és 5 gólpasszt osztott ki (25 VAL).

Két másik játékos neve mellé került még 25-ös teljesítmény-index, a Vasas-Szekszárd meccsen Westbeld mellett Jacinta Monroe is kiválóan teljesített, 12 pontot, 5 lepattanót és 7 gólpasszt ért el. A TFSE-MTK  a DVTK Hun-Therm otthonában játszott egy izgalmas mérkőzést, ahol Sha Carter 12 pontot, 4 lepattanót szerzett és 5 gólpasszt osztott ki.

A 14. forduló legjobb egyéni teljesítményei:
1. Bridget Carleton      34 VAL
2. Kathryn Westbeld   34 VAL
3. Tóth Franka              33 VAL
4. Martyna Petrénaité 26 VAL
5. Kolby Morgan           25 VAL
6. Jacinta Monroe        25 VAL
7. Sha Carter                  25 VAL

 

Hirdetés