Hirdetés
Magyarország

A 2. forduló legjobb egyéni teljesítményei:

:

Hirdetés

Szerdán rendezték a hazai élvonal 2. fordulóját. Nézzük, hogy a teljesítmény-indexek alapján kik bizonyultak a legjobbnak.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Brianna Fraser jegyezte. Egészen pontosan 35-ös szerepel a statisztikai lapján. A Vasas Akadémia 93-60-ra alulmaradt hazai pályán az Atomerőmű KSC Szekszárddal szemben. Az összecsapáson Fraser 25 pontot, 11 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett.

Alisia Jenkins 32-es VAL-mutatót szorgoskodott össze a TFSE-MTK – Ludovika-FCSM Csata fővárosi rangadón. A TFSE 72-69-re alulmaradt, Alisia Jenkins viszont eközben 18 ponttal, 13 lepattanóval és 2 gólpasszal a forduló egyik legjobbjának bizonyult.

Az ELTE-BEAC Újbuda 108-74-es győzelmet aratott a ZTE NKK otthonában. Ieshia Small 33-as VAL mutatóval zárta az összecsapást. A BEAC légiósa 23 ponttal, 6 lepattanóval, 5 gólpasszal remekelt Balogh Judit együttesében. A teljesítmény-indexet nézve bekerült ebből a párosításból a forduló legjobbjai közé Szabó Petra (ZTE NKK) és Latinka Dusanic (ELTE-BEAC Újbuda). Szabó statisztikai lapján 18 pontot, 7 lepattanót és 2 gólpasszt rögzítettek. Dusanic pedig 20 pontot, 7 lepattanót és 1 gólpasszt ért el.

TOP 5

Brianna Fraser (Vasas Akadémia) 35 VAL
Ieshia Small (ELTE-BEAC Újbuda) 33
Alisia Jenkins (TFSE-MTK) 32
Szabó Petra (ZTE NKK) 28
Latinka Dusanic (ELTE-BEAC Újbuda) 27

Fotó: Vasas Akadémia / vasasbasket.hu

Hirdetés