Hirdetés
Archivum

A 36 pontos Tina Charles vezette gyõzelemre a New York Liberty-t:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra egy mérkõzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a New York Liberty 93-89-re gyõzte le a Dallas Wings gárdáját.

A New York Liberty az Európa-bajnokság egyik legnagyobb vesztese lehet a tengerentúlon, hiszen két kulcsembere Epiphanny Prince (Oroszország) és Kia Vaughn (Csehország) is honosított játékosként szerepel a kontinenstornán. Mind a ketten már átjöttek Európába, így nélkülük kellett felvenniük a versenyt a Dallas Wings gárdájával. Átérezte ezt a helyzetet Tina Charles és Shavonte Zellous. Charles 36 ponttal és 10 lepattanóval, míg Zellous 27 ponttal és 8 lepattanóval vette ki a részét a csapatuk sikerébõl.

Hullámzó meccset játszott a két együttes, mely során mindkét oldalnak adódott lehetõsége, hogy már a negyedik negyed elõtt bebiztosítsa a sikert. Ezzel nem tudtak élni. Szoros végjáték alakult ki, ahol Zellous és Charles tripláival 87-78-ra ellépett a Liberty. Az utolsó perchez érkezve még 3 pontra felzárkózott a Wings, de végül a hazaiak nem engedték ki a kezükbõl a gyõzelmet. Bizonyították, hogy hiányos összeállításban is számolni kell velük.

Eredmény
Dallas Wings – New York Liberty 89-93

Hirdetés