Hirdetés
Archivum

A 3×3-as Felnõtt Bajnokság második fordulóját rendezték:

:

Hirdetés

Vasárnap rendezték a Tüskecsarnokban a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság második fordulóját. A döntõt az ELTE-BEAC Újbuda és az MTK Budapest csapata vívta.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

Vasárnap 15 csapat részvételével rendezték a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság második fordulóját. A résztvevõket ezúttal is négy csoportba osztották a szervezõk. A legjobb nyolc közé az egyenes kieséses szakaszba a csoportok elsõ két helyezettje jutott. Az esemény egy közös fénykép készítésével kezdõdött, mellyel a súlyos betegséggel küzdõ Gereben Líviának kívántak sok erõt, kitartást a csapatok.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

Versenyen kívül szerepelve a tornán a 3×3-as válogatottunk is elindult. A keretet alkotó hat játékost két csoportba osztva szerepelt nemzeti csapatunk. Az egyik triót Papp Klaudia, Cyesha Goree és Böröndy Vivien, a másikat pedig Medgyessy Dóra, Theodoreán Alexandra és Szabó Petra alkotta. Károlyi Andrea tanítványai a csoportkörben 3-3 mérkõzést vívtak, de az egyenes kieséses szakaszban már nem folytatták. Ezzel nem befolyásolva a bajnokság végkimenetelét.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

A fináléig vezetõ úton az MTK a múlt héten ezüstérmet szerzõ PINKK-et 17-16-ra gyõzte le a negyeddöntõbem. Ezt követõen pedig az elõdöntõben a SZoESE gárdáját 21-16-ra. A másik ágon a négy közé jutásért az ELTE-BEAC Újbuda a DEAC-ot ejtette ki 19-18-ra. Az elõdöntõben 17-15 arányban bizonyult jobbnak a gyõri Széchenyi KA-nál.

A döntõben az MTK Budapest 17-14-re verte az ELTE-BEAC Újbudát. A bajnokság harmadik fordulóját május 26-án, vasárnap rendezik szintén a Tüskecsarnokban.

A második forduló teljes eredménylista a FIBA PLAY 3×3 felületén itt érhetõ el.


Ágrajz:

Hirdetés