Hirdetés
3x3

A 3×3-as válogatott is az M4 Sport-Az Év sportolója gála meghívottjai között:

:

Hirdetés

Csütörtökön este kerül sor a Nemzeti Színházban az M4 Sport-Az Év sportolója gálára, melyen 2019 legjobbjait köszöntik.

Az Év sportolója szavazásra az MSÚSZ elnöksége hét kategóriában tízes jelöltlistát állított össze. Ahogy arról korábban hírt adtunk, a bő listán a női kosárlabdát tekintve két jelölt is szerepelt az “év csapata” kategóriában. A 3×3-as női válogatottat és Sopron Basket együttese. A sportújságírók szavazása decemberben zajlott, melynek eredményeként a három legjobb közé az FTC vízilabdacsapata, a Győr női kézilabdacsapata és a női jégkorong-válogatott került.

Bár egyik kosaras csapatunk sem került be az első háromba, de az olimpiai selejtezőre készülő 3×3-as válogatottunk meghívást kapott a Nemzeti Színházban sorra kerülő gálára. A lenti felvételek a délelőtti főpróbán készültek. Tóth Cecília 3×3-as játékvezető, illetve Bozóki Bettina, Cyesha Goree, Medgyessy Dóra, Papp Klaudia, Süle Krisztina és Theodoreán Alexandra vendégeskedik az eseményen.

Az MTI-nek Szabó László, a gála kreatív producere – egyben a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Sakk Szövetség elnöke – elmondta, a produkciókban összesen 178 fellépő, köztük egy kutya, egy ötéves uszkár lép színpadra a 14 díjátadás között. A szerepet vállaló sztárok közül a Bagossy Brothers Companyt emelte ki, az erdélyi együttes a ritmikus gimnasztika válogatottal közösen áll majd színpadra. Szintén  megtudhattuk, hogy az idei ötkarikás játékokra utalva szerepet kapnak az 1964-es, tokiói olimpia hősei, illetve a versenytánc válogatott.

A gála sztárvendége a kilencszeres olimpiai bajnok amerikai úszólegenda Mark Spitz lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Media day ?️? #whun3x3 #fiba3x3 #letsplay3x3 #evsportolojagala

Magyar Női 3×3-as válogatott? (@whun3x3) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés