Hirdetés
Archivum

A 7. helyért játszhat a Soproni Darazsak Akadémia csapata Spanyolországban:

:

Hirdetés

Pénteken két mérkõzésen lépett pályára a Soproni Darazsak Akadémia csapata a rangos barcelonai tornán. A soproni fiatalok két kiélezett találkozót vívtak.

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia

A péntek délelõtti negyeddöntõben hosszabbítás után 61-58-as vereséget szenvedtek a soproniak az olasz Stellazzurra BA gárdájával szemben. Óriási izgalmakat hozott az összecsapás. A rendes játékidõ utolsó percében Schöll Petra triplája után 53-52-re vezettek a mieink. Végül azonban egy büntetõvel egyenlítettek az olaszok, így jöhetett a ráadás. A hosszabbításban 55-55 után a Stellazzurra BA került lépéselõnybe, 60-55-re elszakadtak és innen behúzták a gyõzelmet. A soproni csapatban a 15 pontos Kocsis Fanni lett a legeredményesebb.

Az 5-8. helyért léphettek pályára a folytatásban a soproniak. Rövid pihenõ után pénteken délután a Barca CBS volt az ellenfél és velük szemben 64-57-re maradt alul a magyar csapat. Az elsõ 25 percben nem alakult ki nagy különbség a felek között, majd 46-44 után szakadt el a Barca CBS. A záró szakaszban a 9 egységet is elérte az elõnyük. Ezen a találkozón Szeli Kitti lett a legeredményesebb, aki 13 pontig jutott. A vereség azt jelenti, hogy a szombati záró napon a Soproni Darazsak Akadémia csapata a JET Terrassa alakulatával mérkõzik.

Hirdetés