Hirdetés
Archivum

A bajnoki döntõsökhöz légiósok csatlakoztak:

:

Hirdetés

Hétfõn az elmúlt évad mindkét bajnoki döntõséhez, a Sopron Basket és a KSC Szekszárd csapatához is csatlakoztak légiósok.

A bajnoki címvédõ soproni együtteshez hétfõn este érkezett meg Clarissa Dos Santos. A brazil centerre kedden alapos orvosi vizsgálat, állapotfelmérés vár, majd becsatlakozik a csapat felkészülésébe – olvasható a klub honlapján. A soproniak augusztus 30-án a Pöstyén gárdája ellen mutatkoznak be az elõszezonban. A találkozó szerdán 18 órakor kezdõdik a Novomatic Arénában, a megtekintése díjtalan.

 
A szekszárdi együtteshez hétfõn délután érkezett meg Sara Krnjic, Teja Oblak és Maja Erkic, így az Euroliga selejtezõjére készülõ együttesnél már 12 játékossal a fedélzeten dolgozik a szakmai stáb – jelentette a klub honlapja. A szekszárdiak szombaton mutatkoztak be az elõszezonban és legközelebb szeptember 1-én, pénteken lépnek pályára. Ekkor 18 órától a PEAC gárdáját fogadják.

Mindkét élcsapatunk még egy-egy amerikai légiós, Yvonne Turner (Sopron Basket) és Erica McCall (KSC Szekszárd) érkezésére vár ahhoz, hogy teljes legyen a kerete.

Hirdetés