Hirdetés
Európa

A bajnokságra koncentrál, fiatalokat versenyeztet a Cukurova:

:

Hirdetés

A török bajnokság tavalyi ezüstérmese, a Fenerbahce mellett a másik Euroliga résztvevő török gárda a Cukurova fontos bejelentést tett.

Főtámogatója távozása miatt az egész szezonban komoly gondokkal küzdő klub szereplése minden előzetes várakozást alulmúlt eddig. Az Euroligában 2 győzelemmel és 7 vereséggel állnak az A-csoportban. A bajnokságban pedig 4 győzelemmel és 9 vereséggel a 11. pozíciót foglalják el jelenleg.

A klub elnöksége kedden ült össze, hogy határozzanak a folytatásról. Kevés konkrétumot eláruló sajtóközleményt adtak ki. Ebben kiemelik, hogy minden erőforrásukkal a szezon hátralévő részében a bajnokságra összpontosítanak.

“A város és a támogatóink érdeke is az, hogy sikeresen fejezzük be idén a bajnoki küzdelmeket.” – olvasható a tájékoztatójukban. Az Euroligával kapcsolatban pedig annyit közöltek, hogy a hátralévő mérkőzéseken a fiataloknak szeretnének több lehetőséget biztosítani.

Néha kicsit hátra kell lépni, hogy utána ismét előre léphessünk.

– összegez a klub közleménye, mely arról nem ad tájékoztatást, hogy ez milyen személyi következményekkel jár. Az már biztos, hogy az ismert nevek közül Leonor Rodriguez a Famila Schio-hoz igazolt. A klub pedig múlt héten jelentette be, hogy elsősorban a bajnokságra szerződtették a török állampolgársággal rendelkező Lara Sanders-t és a Gironától távozó Brittney Sykes-t.

A klub közleménye

Fotó: Twitter.com/cukurovabasket

Hirdetés