Hirdetés
Archivum

A Barcelona cheerleader lányai szórakoztatják a Final Four közönségét:

:

Hirdetés

Szerdán Valenciában nemzetközi sajtótájékoztatót tartott a 2010-es nõi EuroLiga Final Four szervezõbizottsága.  A valenciai rendezõk nagy célokat tûztek ki maguk elé, 9000 nézõt várnak rendezvényre, melyen a szünetekben a barcelonai férfi kosárlabda csapat cheerleader lányai, a Dream Cheers formáció szórakoztatja a közönséget.

A sajtótájékoztatón kiderült szurkolóbarát jegyárakkal várják a helyiek a nézõket. A legnagyobb sportélményt kínáló alsó karéjokra is mindössze 17 euró lesz a kétnapos belépõ, míg a valenciai aréna felsõbb lelátórészein már 12 euróért meg lehet tekinteni a négy mérkõzést. Napijegyekben is gondolkoznak a szervezõk, ezekhez 8 és 11 euró közötti áron lehet hozzájutni. Szóba került a televíziós közvetítések rendje is. A Final Four mérkõzéseit 56 országban láthatják majd a sportág szerelmesei, mely óriási elõrelépést jelent az európai nõi kosárlabdázás számára.

A szünetekben a Spanyolországban hatalmas népszerûségnek örvendõ Dream Cheers formáció mûsorát láthatják majd a nézõk. A Barcelona kosármeccsein is közremûködõ csoport szinte minden jelentõs hispán kosáreseményen megfordult már. Ott voltak a 2007-es férfi Európa Bajnokság meccsein, a 2008-as madridi férfi EuroLiga Final Four küzdelmein, legutóbb pedig a férfi Király Kupa Bilbaóban rendezett négyes döntõjén mûködtek közre.

Az EuroLiga négyes döntõjét 2010. április 9. és 11. között rendezik Valenciában. A Final Four minden történésérõl nagy terjedelemben számolunk be a wbasket.hu honlapon.

Hirdetés