Hirdetés
Archivum

A Baylor az elsõ helyen az egyetemi erõsorrendben:

:

Hirdetés

Az AP hírügynökség kiadta az NCAA nõi kosárlabda versenyrendszerének szokásos heti erõsorrendjét. Változás történt az élen.

Fotó: Twitter.com/BaylorWBB/

Fotó: Twitter.com/BaylorWBB/

A rangsort az utóbbi hetekben vezetõ és tavaly bajnoki címig menetelõ Notre Dame gárdáját kellemetlen meglepetés érte a hétvégén. A top25-ben nem jegyzett North Carolinától szenvedtek vereséget, így egészen az ötödik helyre csúsztak vissza. Az elsõ pozícióba az eddigi üldözõjük a Baylor lépett elõre, akik 17 gyõzelem mellett mindössze egy vereséggel rendelkeznek idén.

A Baylor a 2012/2013-as évad óta nem volt elsõ. Akkor még a Brittney Griner nevével fémjelzett csapatukat ismerték el ezzel a szakírók. A Baylor mögött a második a UConn, a harmadik a Louisville, a negyedik pedig az Oregon.

“Minden, ami pozitív visszajelzés a szakmai programunk számára, az öröm. Ugyanakkor valójában ez mennyit ér? Gyakorlatilag semmit, bajnoki címet nem adnak érte. Kaptunk a hátunkra egy céltáblát. Voltunk már elsõk, nem gondolom, hogy ez bármiben változást hozna az életünkben, az edzésmunkánkban, a játékosaink hozzáállásában. Minden erõnkkel az Oklahoma State elleni meccsre fókuszálunk, majd késõbb arra, hogy újra megnyerjük a Big12 Konferenciát.” – nyilatkozta Kim Mulkey edzõnõ.  

Hirdetés