Hirdetés
Magyarország

A BEAC bemutatja: a szezon legfontosabb mérkőzése:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda készített egy közösség építő, motivációs videót ebben a rendkívül nehéz helyzetben.

A többi sportághoz hasonlóan, az idei női kosárlabda bajnokság is idő előtt ért véget. Az egészség védelmén túl fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük sportolóink erőnlétét, fenntartsuk motivációjukat a következő időszakban és nem utolsó sorban, mindent elkövetünk, hogy továbbra is egy csapat tagjainak érezzék magukat, noha a közös munkára most nincs lehetőségük.

– olvasható a klub közleményében.

A csapatszellemet hivatott erősíteni az a videó, melyben a szakosztály több korosztályának játékosai „álltak össze” egy csapattá, hogy kiálljanak a szezon legfontosabb mérkőzésére. A meccs komolyságát mutatja, hogy ismét BEAC mezt húzott magára a most, idő előtt véget ért szezon után visszavonult játékos, Laklóth Anna is. Nem árulunk el nagy titkot, mikor elmondjuk, a korábbi válogatott, magyar bajnokságot is nyert játékos kulcsszerepet vállal a mérkőzésen.

A mérkőzés felvétele itt tekinthető meg

Bízunk benne, hogy mind a hazai kosárlabda, mind pedig a teljes sportélet sikerrel veszi ezt a fontos mérkőzést és mihamarabb a valódi pályákon folytathatjuk a már megszokott versenyeket!

– zárja a közleményt a klub összeállítása.

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés