Hirdetés
Archivum

A BEAC csapatát köszöntötte dr. Borhy László, az ELTE rektora:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda élvonalbeli csapata szerdán a hagyományoknak megfelelõen kötetlen, beszélgetéssel egybekötött fogadáson vett részt dr. Borhy Lászlónál, az ELTE rektoránál. Részletek a klub közleményében.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

A hagyományoknak megfelelõen idén is kötetlen, beszélgetéssel egybekötött fogadáson köszöntötte Nb1-es csapatunk tagjait dr. Borhy László, az ELTE rektora. Csapatunk idén ismét viseli az egyetem nevét, és nem csak ezért emlegetnek bennünket gyakran a kosaras körökben „egyetemisták”-ként. Jelenlegi együttesünkre ez a jelzõ talán minden eddiginél jobban illik. 14 fõs keretünkben ugyanis heten „aktív” egyetemi hallgatók – van köztük leendõ pszichológus, mûszaki menedzser, biomérnök, van, aki nemzetközi gazdálkodást tanul, van, aki pénzügy és számvitelt, találunk a csapatban rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos hallgatót, és van, aki egy mûszaki menedzser diplomával a zsebében jelenleg mesterképzésben ellátásilánc menedzsmentet tanul.

Legfiatalabb csapattagunk még a gimnáziumi padot koptatja, miközben van, aki már public relations, kriminalisztika vagy éppen gyógytornász diplomával a zsebében pattogtat hétrõl hétre az Nb1-ben. A következõ felvételi idõszakban várhatóan ismét többekért izgulhatunk, ezúttal elsõsorban a Testnevelési Egyetem van a célkeresztben.

A tegnapi fogadáson szakosztályunk elnöke, Buttás Pál köszöntõjében kiemelte, bár a hivatalos terminológia szerint csapatunkat profi csapatnak kell tekinteni, hiszen a legmagasabb osztályban lépünk pályára hétrõl hétre, valójában erre a fiatal, egyetemistákra épülõ együttesre a legtöbb tekintetben inkább az amatõr jelzõ illene. És bár ránk igaz, hogy a pályán és az életben is tanulunk, ahogy az elhangzott, az idén eddig megszerzett négy gyõzelmünkre, és a Magyar Kupa szereplésünkre is büszkék lehetünk. Borhy László ígéretet tett rá, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is kilátogat az egyik mérkõzésünkre – mi pedig látogatását igyekszünk majd egy gyõzelemmel meghálálni.

Galéria ITT

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Hirdetés
Hirdetés