Hirdetés
Magyarország

A BEAC irányítója rendben hazaérkezett az Egyesült Államokba:

:

Hirdetés

A lapunkban is beszámoltunk arról, hogy múlt héten kedden az ELTE-BEAC Újbuda légiósai közül utolsóként az irányító Jennifer Schlott kelhetett útra otthona felé. A klub hivatalos Facebook oldalának már Arizonából küldött beszámolót.

Immár otthon vagyok Arizonában a családommal. A hazaút Amerikába nem volt olyan rossz, mint amire számítottam. Érkezéskor megmérték a testhőmérsékletünket és orvosok vártak minket a gépnél, hogy ellenőrizzék, nincsen semmilyen tünetünk. Ki kellett töltenünk egy nyomtatványt is arról, hogy az elmúlt két hónapban merre jártunk. A vámon kicsit lassabban értünk át a szokottnál, de ettől eltekintve a repterek kifejezetten üresnek tűntek. Jó, hogy újra a családommal lehetek és együtt tölthetünk egy kis időt. Arizonában egyelőre nincs teljes kijárási tilalom, de mivel ezt az intézkedést már több államban meghozták, nem csodálkoznék rajta, hogyha hamarosan itt is bekövetkezne. Egyértelmű, hogy addig maradok otthon én is, ameddig erre szükség van.

A tervem az, hogy kondizom és kosárlabda feladatokat végzek, amint a helyzet jobbra fordul, de ebben a pillanatban az egyik barátom termében tudok magányosan kondizni. Most megelőző és rehabilitációs munkát végzek elsősorban. Sajnos a kosárlabdás feladatokat most mellőznöm, mivel minden csarnok zárva van.

Így most nem teszek mást, mint élvezem a családommal együtt töltött időt és a pihenést. És azt tervezem, hogy pótlom a lemaradásomat néhány sorozat és TV műsor tekintetében.

olvasható Jennifer Schlott beszámolója.

Fotó: Girgász Péter – ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés