Hirdetés
Archivum

A BEAC légiósa Jacinta Beckley bemutatkozott Ausztráliában:

:

Hirdetés

Éppen a minap tudtuk idézni az ELTE-BEAC Újbuda szezonértékelõ összeállítását Jacinta Beckley-vel. A remek teljesítményt nyújtó és rendkívül szimpatikus új-zélandi center a hétvégén mutatkozott be az ausztrál Big V ligában.

Fotó: starweekly.com.au

Fotó: starweekly.com.au

Jacinta Beckley az ELTE-BEAC Újbudától a Sunbury Jets csapatához igazolt. A Melbourne városához közeli település csapata a Big V ligában szerepel. Itt a 10 együttest felvonultató mezõnyben nyolc fordulót követõen 6 gyõzelemmel és 2 vereséggel a tabella negyedik helyén állnak.

A hétvégén Beckley gyõztes meccsen mutatkozhatott be, miután kiélezett csatában 84-74-re legyõzték a Hume City Broncos alakulatát. A helyszíni beszámolók kiemelik, hogy ez a ligában egy nagy presztízsû párosításnak, igazi rangadónak számít. A két csapat idén a nyitó fordulóban már találkozott és akkor a Broncos ünnepelhetett hasonlóan nagy izgalmak közepette 84-80-as sikert. Beckley a debütálása alkalmával 18 percet töltött a pályán és 5 lepattanó, illetve 1 gólpassz került a statisztikai lapjára.

A starweekly.com.au portálnak nyilatkozva edzõje Kennedy Kereama Beckley játékintelligenciáját dicsérte, majd hozzátette, hogy idõ kell, amíg beilleszkedik. A BEAC honlapjának is elmondta Beckley, célja az új-zélandi válogatottba kerülés. Nagyon sûrû válogatott program jön õsszel az Óceániai-térség csapatai számára. Új-Zéland elõbb szeptember 22. és 29. között az Ázsia-bajnokságon szerepel, majd novemberben kezdõdik az olimpiai selejtezõ sorozat számukra.

Hirdetés
Hirdetés