Hirdetés
Magyarország

A BEAC nyerte a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját:

:

Fotó: BEAC

Hirdetés

Március 3-5. idén már a 13. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját rendezte meg a BEAC a Nemzeti Közszolgálati Egyetem társszervezésében. Az eseményen a budapesti és vidéki egyetemek mellett több csapat érkezett Erdélyből, a Vajdaságból, Kárpátaljáról és a Felvidékről.

A női kosárlabda tornát a BEAC csapata nyerte, mely Mudra Viola, Varga Anna, Simoncsik Petra, Biszák Otília, Nagyi Tímea, Lendér Lilla, Majsa Judit, Takács Emese, Fabini Borbála, Flontin Blanka, Vári Anna és Altmann Anna összeállításban szerepelt a tornán.

A második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem, a harmadikat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika- CSATA csapata nyerte. A tornán még a Babes-Bólyai Tudományegyetem, Kolozsvár és a Budapesti Műszaki Egyetem – MAFC vett részt.

Nagyon gratulálok a Lányoknak a tornagyőzelemhez! Sajnos az őszi kupára nem tudtunk nevezni, örülünk, hogy most itt tudtunk lenni, nagyon jó hangulatú volt a rendezvény! Bízom benne, hogy idén akasztanak majd még ilyen szépen csillogó érmet a nyakunkba!

– nyilatkozta Laklóth Anna, vezetőedző a BEAC Facebook oldalán.

A női kosárlabda torna pontkirálynője Ryan Júlia lett, míg az MVP-nek Mudra Violát választották.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés