Hirdetés
Magyarország

A BEAC videója a járványügyi szabályokról:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda egy videót készített arról, hogy milyen biztonsági intézkedések mellett látogathatják a szurkolók a találkozókat.

Az ELTE-BEAC Újbuda október 3-án, szombaton 16 órától fogadja az Aluinvent DVTK-t. A mérkőzés látogathatóságának szabályai:

A jelenlegi járványügyi helyzetet figyelembe véve a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége részletes iránymutatást adott ki a csapatok számára a mérkőzések megrendezése kapcsán.

  • Nyomatékosan kérjük, hogy akinek bármilyen felsőlégúti megbetegedése van, 37.5 C-ot meghaladja a testhőmérséklete, vagy bármilyen olyan tünettel rendelkezik, ami koronavírusra utalhat, netán a közelmúltban koronavírusos, vagy koronavírus-gyanús emberrel érintkezett, ne jöjjön szurkolni a mérkőzésre!
  • A csarnokba belépéskor kollégáink érintésmentes lázmérővel ellenőrzik a belépők testhőmérsékletét. Akinek 5 perces eltéréssel végzett, kétszeri mérés után meghaladja a testhőmérséklete a 37.5 C-t, azt nem áll módunkban a csarnok területére beengedni.
  • A csarnokba történő belépéskor kötelező a kézfertőtlenítő használata a bejáratnál.
  • Kérjük a megszokott üdvözlési formák (kézfogás, puszi, stb) mellőzését.
  • A nézőtéren BEAC matricák jelzik az egymástól 1.5 méteres távolságot. A nem egy háztartásban élőktől kérjük, igyekezzenek úgy helyet foglalni a lelátón, hogy az egymás közötti távolság biztonsággal tartható legyen.
  • A járványügyi helyzetre való tekintettel a küzdőtérre szigorúan tilos a belépés. Kérjük, hogy a mérkőzés során esetleg a pályáról kiguruló labdához szurkolóink ne érjenek hozzá!
  • A csarnokba való belépés pillanatától, a mérkőzés teljes ideje alatt kötelező az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése!
    Tisztában vagyunk vele, hogy maszkban szurkolni nehezebb az átlagnál, de bízunk benne, hogy szurkolóink leleményesen, de mindannyiunk egészségére vigyázva oldják majd meg ezt a nem mindennapi feladatot!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

Az MKOSZ hivatalos iránymutatása az alábbi linken érhető el:

http://hunbasket.hu/documents/53014_COVID-19_Irányelvek_2020-2021_szezon_all.pdf

Hirdetés