Hirdetés
Archivum

A Brno zárta az élen a cseh alapszakaszt:

:

Hirdetés

Egy izgalmas találkozón 5 ponttal nyert Brnóban az USK Praha, de a hazaiaknak a minimális vereség is alapszakasz gyõzelmet ért.

Úgy utazott az USK Praha Brnóba, hogy 18 ponttal kellett volna nyerniük az alpaszakasz elsõséghez. A két csapat a Cseh Bajnokságban három meccset vívott idén egymással, ebbõl kettõt nyert a Brno és egyet a Prága, a három meccs gólkülönbsége pedig 224-207 volt, így jött ki a 18 pontos különbség.

A Brno kezdte jobban az összecsapást és az elsõ negyed felére 12-7-re húztak el. Innen azonban a Prága egy 13-3-as futással átvette a vezetést. Az elsõ 10 perc után 15-20 állt az eredményjelzõn. A folytatásban egyik csapat sem tudott nagy elõnyre szert tenni. A szünetben 4 ponttal a prágaiak jártak elõrébb, a harmadik negyed végén 46-43-ra pedig a Brno vezetett.

A negyedik negyedben Cheryl Ford duplája után az utolsó két és fél percbe 58-58-as állásról fordultak az együttesek. A végjáték a fõvárosiaknak sikerült jobban, Delisha Milton-Jones remek megmozdulásai után 59-65-re léptek el a vendégek. Az utolsó percben már nem változott a vezetõ személye, az USK Praha 61-66-ra nyert. A gyõztes csapat legeredményesebbje a 16 pontos Delisha Milton-Jones volt. Vajda Anna nem lépett pályára.

Eredmény

Frisco Sika Brno – ZVVZ USK Praha 61-66

Statisztika

/a képre kattintva a statisztika nagy felbontásban is megtekinthetõ/

Negyeddöntõk párosításai
Frisco Sika Brno – Sokol Hradec Králové
ZVVZ USK Praha – Karlovy Vary
Slovanka – Strakonice
Valosun Brno – Kara Trutnov
 

Hirdetés