Hirdetés
Archivum

A Chicago Sky hosszabbításos bravúrja a listavezetõ ellen:

:

Hirdetés

Keddrõl szerdára virradóra öt mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Nézzük a játéknap rövid összefoglalóját.

A Chicago Sky újabb értékes gyõzelmet aratott Elena Delle Donne nélkül. Hosszabbítás után 98-97-re gyõzték le a Minnesota Lynx gárdáját. Courtney Vandersloot büntetõi mentették ráadásra a meccset. 86-83-nál faultolta a Lynx védõje Vandersloot-ot, aki az elsõ büntetõt bedobta, a másodikat kihagyta, de ment a lepattanóért. Azt összeszedte és miközben feltette volna, ismét szabálytalankodtak ellene és ez a két büntetõ már sikeresnek bizonyult. A hosszabbításban is fej-fej mellett haladtak a csapatok és végül Cappie Pondexter szerezte a Sky gyõztes találatát. Allie Quigley közel 12 perc alatt 6 pontot jegyzett.

A Los Angeles Sparks 90-85-re múlta felül a Phoenix Mercury csapatát. A Mercury így még mindig nem biztosította be matematikailag a helyét a rájátszásban. A két csapat sokáig fej-fej mellett haladt. 77-77 után egy 7-0-s futással lépett el a Sparks és az itt megszerzett elõnyét már végigvitte. Volt még egy kiegyenlített csata, melyen a Connecticut Sun 89-87-re gyõzte le az Indiana Fever-t. A Sun a 21 pontos Jasmine Thomas vezérletével 11 pontos hátrányból állt fel.

Ami a játéknap többi mérkõzését illeti, a Washington Mystics 75-62-re gyõzte le a New York Liberty-t és ezzel életben tartotta matematikai esélyeit a rájátszásra. A San Antonio Stars pedig 71-67 arányban bizonyult jobbnak az Atlanta Dream-nél.

Eredmények
Indiana Fever – Connecticut Sun 87-89
Washington Mystics – New York Liberty 75-62
San Antonio Stars – Atlanta Dream 71-67
Minnesota Lynx – Chicago Sky 97-98
Phoenix Mercury – Los Angeles Sparks 85-90

Hirdetés