Hirdetés
Archivum

A Chicago Sky kezd kicsúszni a rájátszásból:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfõre virradóra öt mérkõzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Ezek közül a legfontosabb, hogy a New York Liberty nagy csatában legyõzte a Los Angeles Sparks együttesét, míg a Chicago Sky kikapott a Connecticut Sun-tól. Ezzel a Liberty immár lépéselõnyben negyedik keleten. Összefoglaló.

A New York Liberty 73-71-re gyõzte le a Los Angeles Sparks gárdáját. A szünetben a Sparks még 48-36-ra vezetett, de a 21 pontos Pondexter által repített Liberty egy 23-7-es harmadik negyeddel fordított. Ez a siker a New York számára nagyon sokat, egészen pontosan akár rájátszást is érhet. A Chicago Sky ugyanis 82-77-re kikapott a Connecticut Sun-tól. Ennek megfelelõen a Liberty lépéselõnyben van a még rájátszást érõ keleti negyedik helyen. A Sky-ra ráadásul olyan ellenfelek, mint a Minnesota, a Los Angeles és az Atlanta várnak a folytatásban.

A Minnesota és a San Antonio a közelmúltban kiélezett rangadót játszott. Ezúttal az izgalmak elmaradtak, a Lynx Seimone Augustus nélkül is 81-62-es gyõzelmet ünnepelhetett. A mezõnybõl 58%-al célzó Atlanta Dream 93-68-ra kiütötte a rájátszásra már esélytelen Washington Mystics gárdáját. A Phoenix Mercury pedig 11 pontos elsõ negyedbeli elõnyt elszórva 89-83-ra kikapott az Indiana Fever-tõl.

Eredmények

Minnesota Lynx – San Antonio Silver Stars 81-62
Washington Mystics – Atlanta Dream 68-93
Los Angeles Sparks – New York Liberty 71-73
Chicago Sky – Connecticut Sun 77-82
Phoenix Mercury – Indiana Fever 83-89

Hirdetés