Hirdetés
Archivum

A Chicago Sky matiné mérkõzésen fogadja a Washington Mystics-t:

:

Hirdetés

A WNBA szerdai játéknapján két mérkõzést rendeztek. Ebbõl a Chicago Sky és a Washington Mystics rangadója számunkra is kedvezõ idõpontban 18 órakor kezdõdik.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

A Chicago Sky matiné mérkõzésen látja vendégül a Washington Mystics-t. A helyszínen déli idõponttal megrendezésre kerülõ összecsapás kifejezetten érdekesnek ígérkezik, hiszen két jó formában lévõ csapatot láthatunk. A Sky a legutóbbi hat meccsébõl ötöt megnyert, így 6/3-as mutatóval rendelkezik jelenleg, ami igencsak elõremutató. A Mystics négymeccses idegenbeli sorozatot zár ezen a délutánon. Ebbõl az elsõ három alkalommal gyõztesen hagyta el a pályát. Elene Delle Donne és társai a június elején látott hullámvölgy után erre a négymeccses etapra rendezték a sorokat. A Sky-nál pedig úgy néz ki, hogy az új vezetõedzõ James Wade munkája valóban beérett. Önbizalom és szervezettség terén sokat léptek elõre. “Innentõl határ a csillagos ég!” – mondta örömittasan a szakember a Connecticut Sun legyõzése után.

Biztosan lesznek nehézségek, de a sokat bírált chicagói csapat visszatalálhat a legjobbak felé vezetõ útra. Nyilván Allie Quigley és Courtney Vandersloot szereplése miatt ennek itthonról nagyon szurkolunk is. A Mystics esetében nem kérdés, hogy bajnokesélyes gárdát látunk. Továbbra is dominálnak minden fontos statisztikai mutatóban, 85.9 pontot jegyeznek meccsenként és ellenfeleik mindössze 74.5-öt érnek el ellenük. Igaz, ezen a téren a Sky is sokat fejlõdött. Tavaly több, mint 90 pontot kaptak meccsenként. Idén már csak 79.4-et. A Sky még soha nem gyõzte le a washingtoni riválisát, amióta odaigazolt tõlük Delle Donne. Ez külön presztízst kölcsönöz a párosításnak.

A nap másik meccsén hajnali 2 órától a Dallas Wings látja vendégül a Connecticut Sun-t. A Wings ugyan alulmaradt Las Vegasban, de elõtte két szép gyõzelmet aratott és ezzel rendezte a sorait a 0-5-ös kezdés után. A Sun esetében pedig egy hétmeccses gyõzelmi széria szakadt meg, amikor a Chicago Sky-tól kikaptak. Dallasban javítanának és egyértelmûek favoritok is. Minõségben, mennyiségben és szerkezetben is jobbak.

Hirdetés