Hirdetés
Archivum

A CMB Cargo UNI Gyõr közleménye az elõdöntõ párharc idõpontjáról:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban hírt adtunk, csütörtökön kijelölésre kerültek az Aluinvent DVTK – CMB Cargo UNI Gyõr elõdöntõ párharc idõpontjai. Ezzel kapcsolatban az esti órákban idéztük az Aluinvent DVTK közleményét. Az alábbiakban a CMB Cargo UNI Gyõr álláspontja olvasható.

Forrás: CMB Cargo UNI Gyõr Sajtóközlemény

Klubunk az elõdöntõ idõpontjainak kijelölése apropóján az alábbi közleményt adja ki:

A fair play nem elõny, hanem erény

Legkevésbé sem szeretnénk riválisainknak hátrányt okozni és ugyanezen megfontolásból módosította az MKOSZ versenybizottsága az ez évi nõi NB I A csoport menetrendjét. Mi nem kérünk és nem is kértünk különleges elbánást.

Mint köztudott, a Sopron Basket Euroliga-döntõs részvétele miatt az eredetileg tervezett program az azonos versenyfeltételek megteremtése végett változtatásra szorult.

Tudjuk, hogy nagy a tét, hiszen a magyar bajnokság elsõ két helyezettje a következõ évben Euroliga-indulásra jogosult lesz, pont ezért is tartjuk fontosnak, hogy az a csapat, amelyik az elmúlt évek kimagasló Euroliga-szerepléseivel kiharcolta ezt a lehetõséget a magyar kosárlabda számára, egyenlõ versenyfeltételek mellett vehessen részt a bajnokság véghajrájában.

A legnagyobb tisztelettel gondolunk hosszú idõk óta a DVTK nõi kosárlabdacsapatára és vezetõire, legkevésbé sem áll szándékunkban az õ munkájuk megnehezítése, viszont határozott célunk a meglévõ jó emberi és sportszakmai kapcsolatunkat megõrizni nagy múltú ellenfelünkkel. Ne szócsatákat vívjunk, hanem valódi kosárlabda-mérkõzéseket, és ne a médiumok hasábjain, hanem a kosárlabdapályákon.
Ehhez kívánok mindkét klubnak jó egészséget, a mérkõzéseken meg vitézséget!

Fûzy András
elnök 

Hirdetés