Hirdetés
Utánpótlás

A Csata DSE a bronzérmes a serdülőknél:

:

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés

A Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság bronzmérkőzésén a Csata DSE 51-42-re legyőzte a BEAC Újbuda “A” csapatát.

Fordulatos találkozó kerekedett. Az első szakasz végén 10-8-ra vezetett a Csata, mely a második negyedben nyolc ponttal is ellépett riválisától. A félidőre azonban 27-22-re felzárkózott a BEAC, majd a harmadik szakasz elején 27-27-nél egyenlített is.

A folytatásban ismét a Csata került előnybe, így a záró szakasznak 37-34-ről vágtak neki a csapatok. A BEAC 41-40-nél ismét visszazárkózott, fordítani azonban már nem tudott. A Csata innen egy 7-0-s sorozattal került újra nagyobb lépéselőnybe és már nem engedte ki a győzelmet a kezéből.

A Csata DSE legeredményesebbje a 16 pontos Zátonyi Zoé lett, míg a BEAC-nál Gréts Dalma jegyzett 13 pontot.

Eredmény

BEAC Újbuda KA/A – Csata DSE 51-42 (10-8, 17-14, 10-12, 14-8)

Edzői értékelések

Tursicsné Iván Kriszta (Csata DSE): Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, ez a szezonunk egyik csúcspontja. Ennek a csapatnak ez a bronzérem felér egy arannyal!

Kováts Réka (BEAC): Amit ki raktunk a Sopron ellen a pályára, a szívünk–lelkünk, az ott is maradt a pályán. Ma nem hittünk a győzelemben és nem hittünk egymásban, így pedig nem lehet meccset nyerni. A mutatott játék miatt csalódottak vagyunk, de az egész évre büszkék lehetünk, akárcsak a lányok az elvégzett munkájukra.

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

 

Hirdetés