Hirdetés
Archivum

A Csata DSE nyerte a B33 U18-as Bajnokságot:

:

Hirdetés

Vasárnap került sor az Óbudai Kaszások Sporttelepen a B33 U18-as Országos Bajnokság nyolcas döntõjére. A Csata DSE együttese hódította el a bajnoki címet.

Kiélezett mérkõzéseket hozott a torna. Az elõdöntõben a késõbbi gyõztes Csata DSE a Széchenyi KA-t 14-13-ra múlta felül, a másik ágon a PEAC-Pécs a Soproni Darazsak Akadémiát gyõzte le a fináléba kerülésért. A tornán a hagyományoknak megfelelõen bronzmeccset nem rendeztek, az elõdöntõk vesztesei egyaránt 3. helyezést értek el.

A döntõ nagy izgalmakat hozott a Csata és a PEAC között. Egyik csapat sem tudott nagy elõnyt kialakítani a 10 perc során. A végjátékba érkezve a pécsieknél volt az elõny, akik 8 másodperccel a vége elõtt 15-14-nél két büntetõt is hibáztak. Volt még egy támadása a Csata DSE együttesének. Ekkor Angyal Barbara betalált távolról, 16-15-re módosítva az állást és ezzel megszerezte a bajnoki címet a Csata DSE.

 
Gratulálunk az országos döntõ minden résztvevõ csapatának! A négy közé jutott együttesek mellett az MTK Budapest, a PVSK, a Debrecen és a Szolnok alkotta a torna mezõnyét.

Az érmes csapatok:

Hirdetés