Hirdetés
Archivum

A Dallas Wings sorozatban ötödször nyert, a Los Angeles Sparks-t gyõzték le:

:

Hirdetés

Csütörtökön egy mérkõzést rendeztek a WNBA küzdelmei során. Ezen a Dallas Wings 92-77-re legyõzte a Los Angeles Sparks alakulatát.

A végeredményben megjelenõ nagy különbség ellenére egy kifejezetten szoros, éles csata kerekedett. Az elsõ szakaszban fej-fej mellett haladtak a csapatok. A negyed közepén a Los Angeles Sparks együttesébõl Alena Beard sérülés miatt kisesett. Végül 10 perc után 21-19-re vezetett a Wings. A második negyedre sem változott a játék képe. Rendkívül kemény és feszült találkozót láthattunk, ahol Liz Cambage veszítette el elõször a türelmét. Két perc volt hátra a félidõig, amikor két technikaival a kiállítás sorsára jutott. A nagyszünetben a Sparks vezetett 50-48-ra.

A harmadik negyedben 57-57 után a dallasiak kerültek kisebb lépéselõnybe. Cambage kiválásával az egykoron Sopronban is megforduló Cayla George kapott lehetõséget, aki extra teljesítményt nyújtott. Végül 12 ponttal zárt. A találatai kellettek ahhoz, hogy 67-61-re ellépjen csapata. Az utolsó 10 percnek a Wings 69-65-ös elõnyérõl vágtak neki a felek. Itt még 71-70-re visszajött a Sparks, de a végjátékot egyértelmûen a Wings bírta jobban. Fizikális és mentális értelemben is igaz ez. Skylar Diggins-Smith (22 pont, 11 gólpassz) mellett a 16 pontos Azura Stevens játszott extrát. Hét perc alatt összességében 21-2-es futást mutatott be a Wings, amivel eldöntötték a gyõztes kilétét.

Eredmény
Los Angeles Sparks – Dallas Wings 77-92 (19-21, 31-27, 15-21, 12-23)

Hirdetés