Hirdetés
Utánpótlás

“A Darazsaknál fejlődni tudok, profik között vagyok”:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Soproni Darazsak Sportakadémia

Hirdetés

A Kisalföld Molnár Laurát, a Soproni Darazsak Sportakadémia növendékét kérdezte. A fiatal játékos a Sopron Basket felnőtt csapatában is bemutatkozott és kiválóan tanul a Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnáziumban.

Megtisztelőnek éreztem a hívást és mivel a szüleim mindig is támogatták a sportkarrieremet, Sopronba költöztünk. Nagy változás ez az egész család életében, de most már biztosan tudjuk, hogy jól döntöttünk. Megszerettük a várost, én imádok a Darazsaknál, és a legjobb iskolába kerültem. A Líceum azonnal befogadott. Ilyen nagymúltú, patinás gimnázium diákjának lenni önmagában is felemelő, de itt barátokra és jó közösségre is leltem, ráadásul egy igazi sportos iskolára, ahol tolerálják azt is, ha edzésre vagy mérkőzésre kell mennem. Persze én is elkövetek mindent, hogy jó licista legyek

– nyilatkozta a lapnak Molnár Laura, aki azt is elárulta: “a Darazsaknál fejlődni tudok, profik között vagyok, s ezt nemcsak a játékosokra értem, hanem a szakmai stábra is. A Líceum pedig nagyon jó iskola. Boldog vagyok, hogy e két helyen lehetek. És igen, mindent megteszek azért, hogy a tanulásban és a kosárlabdában is jó legyek, így tudom megköszönni a támogatást.”

A teles riport IDE KATTINTVA olvasható.

Hirdetés