Hirdetés
Archivum

A Duquesne a WNIT fõtábláján:

:

Hirdetés

A NCAA nõi kosárlabda bajnokságának 64 csapatos fõtáblája mellett a WNIT fõtáblája is kihirdetésre került, ahol a Duquesne együttesében Aho Ninának és Szamosi Amadeának szurkolhatunk.

A WNIT a Women’s National Invitation Tournament rövidítése, ahol – végtelenül leegyszerûsítve a kérdést – az a 64 gárda szerepel, akiket a szakemberek a NCAA nõi kosárlabda bajnokságának 64-es fõtáblájára került alakulatok mögött a legerõsebbeknek tartanak. Elsõsorban a Divízió I-es konferenciák döntõinek, elõdöntõinek veszteseit láthatjuk majd.

Mint ismeretes a Duquesne az Atlantic 10 Konferencia fináléjában a Dayton gárdájától szenvedett vereséget, de az addig vezetõ úton nagy skalpokat gyûjtött be a csapat. A WNIT fõtábláján – magyar idõ szerint péntekrõl szombatra virradóra – az elsõ körben a Drexel lesz az ellenfél. Õk a Colonial Athletic Association Konferencia elõdöntõjében szenvedtek vereséget a James Madison University csapatától. A párharc gyõztese a második körben a Princeton-Villanova párharc gyõztesével találkozik.

A WNIT fõtáblája

Hirdetés