Hirdetés
Archivum

A Duquesne bejutott az A-10 Konferencia elõdöntõjébe:

:

Hirdetés

Péntektõl vasárnapig a Duquesne a házigazdája az A-10 Konferencia nyolcas döntõjének. Kuttor Enikõék a pénteki játéknapon a Saint Louis-t 72-51-re legyõzték és ezzel bejutottak a legjobb négy közé. Az elõdöntõben a Fordham lesz a rivális.

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com

A remek hangulatú összecsapáson a Duquesne már a 13-5-ös elsõ negyedben egyértelmûvé tette fölényét. A félidõig 5-6 pont között alakult a differencia. A 29-23-ról induló harmadik szakasz elején még 29-27-re visszajött a Saint Louis, de erre 15-0-val válaszolt a Duquesne, ami eldöntötte a gyõztes kilétét. Kuttor Enikõ a 72-51-es siker alkalmával 2 percet töltött a pályán és 3 lepattanót rögzítettek a statisztikai lapjára.

Aho Nina természetesen nem léphetett pályára, de volt ok az örömre a Duquesne együttesnél. Egy nagyon fontos hazai rendezvényen nagy nyilvánosság elõtt vívhatnak elõdöntõt az A-10 Konferenciában. A riválisuk az a Fordham lesz, akiktõl február elején 57-46-os vereséget szenvedtek idegenben. Most hazai környezetben egy bravúrral a Konferencia fináléja is elérhetõ.

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com

Statisztika

Hirdetés