Hirdetés
Archivum

A DVTK jégkorongcsapatának bérletesei ingyenesen tekinthetik meg a nõi kosárlabda meccseket:

:

Hirdetés

A DVTK vezetése úgy döntött, hogy akik megvásárolták a jégkorongcsapat mérkõzéseire szóló bérletet, azok a szezon hátralévõ részében bérletük felmutatásával ingyenesen tekinthetik meg a jelenleg a bajnoki tabella 2. helyén álló, néhány napja Magyar Kupa bronzérmet ünneplõ nõi kosárlabdázók mérkõzéseit. Részletek a klub közleményében.
 

Fotó: DVTK.eu

Fotó: DVTK.eu


Forrás: DVTK Sajtóközlemény

A DVTK Jegesmedvék szezonja a MAC Újbuda elleni párharccal a reméltnél hamarabb befejezõdött, de a DVTK vezetése szeretné, hogy a hûséges bérleteseink a következõ idõszakban is izgalmas sportélmények részesei lehessenek.

A DVTK vezetése ezért úgy döntött, hogy akik megvásárolták a jégkorongcsapat mérkõzéseire szóló bérletet, azok a szezon hátralévõ részében bérletük felmutatásával ingyenesen tekinthetik meg a jelenleg a bajnoki tabella 2. helyén álló, néhány napja Magyar Kupa bronzérmet ünneplõ nõi kosárlabdázók mérkõzéseit a szabad helyek függvényében. Fontos, hogy a bérlet nem átruházható, és kizárólag a személyazonosság igazolásával együtt érvényes a kosárlabda mérkõzésekre.

Az Aluinvent DVTK legközelebb április 3-án, szerdán 18:30-tól lép pályára itthon a rájátszás elsõ körében a Generali Arénában, az ellenfél egyelõre még nem ismert.

– Reméljük, sok jégkorong szimpatizáns él majd a lehetõséggel, és személyesen is megtapasztalja, hogy milyen kiváló, igazi diósgyõri hangulat uralkodik a kosárlabda mérkõzéseken! Cziczás László vezetõedzõnk irányításával egy harcos, támadó kosárlabdát játszó csapat alakult ki az elmúlt hónapokban, akik reményeink szerint a hétvégi Magyar Kupa bronzérem megszerzése után a bajnokságban is újra érmet tudnak majd nyerni a DVTK számára. Garancia a magas színvonalú csatákra, hogy a nemzetközi kosárlabda szövetség rangsorolása szerint a magyar immár Európa negyedik (!!!) legerõsebb kosárlabda bajnoksága, ahol hétrõl-hétre a világ élvonalába tartozó játékosokat láthatnak a mérkõzéseinkre kilátogatók. Várjuk sok szeretettel a jégkorong-szurkolókat! – mondta el Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója.

Forrás: DVTK Sajtóközlemény

Hirdetés