Hirdetés
Magyarország

A DVTK több mérkőzésének is változik az időpontja:

:

Hirdetés

A DVTK csapatát sújtó megbetegedések okán a klub vezetése halasztási kérelemmel fordult a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége felé. A szövetség a kérésnek helyt adott – írja a klub honlapja.

A DVTK kosárlabda csapata eredetileg január 29-én a Vasas Akadémia csapatához látogatott volna Budapestre, míg négy napra rá, február 2-án – rangadó mérkőzésen – az UNI Győr Mély-ÚT gárdáját látta volna vendégül a DVTK Arénában.

A MKOSZ kedden megtartott ülésén elfogadták a klub halasztási kérelmét, így ezt a két találkozót is egy későbbi időpontban játszák le. Ezzel együtt a piros-fehéreknek már három találkozót kell pótolnia, hisz már az elmúlt hétvégén, a BKG-Prima Szigetszentmiklós elleni találkozót sem tudták megrendezni.

Ami az új időpontokat illeti. A Győr elleni összecsapást 2022. március 9-én, szerdán 18:30-től pótolják a DVTK Arénában. A DVTK másik két elmaradt találkozójának, a BKG-Prima Szigetszentmiklós elleni hazai és a Vasas Akadémia elleni idegenbeli összecsapások pótlásáról tovább zajlanak az egyeztetések a csapatok között.

Hirdetés