Hirdetés
Archivum

A Famila Schio és a Reyer Venezia már elõdöntõs Olaszországban:

:

Hirdetés

A hétvégén három párharcban is az egyik fél második gyõzelméig tartó negyeddöntõk második meccseit rendezték Olaszországban. A Famila Schio és a Reyer Venezia már készülhet az elõdöntõre. A Napoli azonban nyerni tudott a Lucca otthonában és 1-1-re módosította az állást.

A Famila Schio 80-54-es gyõzelmet aratott a Broni csarnokában. Csalóka a nagy különbség, három negyeden át 10-15 pont között mozgott a Schio elõnye. A 19 pontos Jolene Anderson és a 18 egységig jutó Isabelle Yacoubou emelkedett ki a Schio-ból. A Reyer Venezia 67-44-re múlta felül a Torinót. Itt a harmadik negyed végére kialakult a 20 pontos differencia a felek között. Velencei részrõl a 13 pontos Martina Bestagno bizonyult a legeredményesebbnek.

A Lucca hiába nyert az elsõ meccsen a DIKE Napoli otthonában, hazai pályán nem tudta lezárni a párharcot a címvédõ. Kiélezett, magas hõfokú rangadó kerekedett, ahol a rendes játékidõ végén 60-60 állt az eredményjelzõn. A hosszabbításból gyõztesen a DIKE Napoli jött ki, melynek keretében Jackie Gemelos 25 ponttal és 12 lepattanóval dupla-duplát ért el a 70-64-es siker alkalmával. A sorsdöntõ harmadik meccset április 13-án, pénteken rendezik.

Akad egy párharc, a Passalacqua Ragusa – Fila San Martino negyeddöntõ, ahol még csak egy mérkõzést bonyolítottak le. Itt a második találkozó árpilis 11-én, szerdán lesz. Szükség esetén a harmadik meccset április 14-én, szombaton rendeznék.

Eredmények

Fixi Piramis Torino – Reyer Venezia 44-67
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0- a Reyer Venezia javára.

Pall. Femm. Broni 93 – Famila Schio 54-80
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0- a Famila Schio javára.

Gesam Gas&Luce Lucca – Saces Mapei Givova Dike Napoli 64-70
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

Elõdöntõk

Famila Wuber Schio – A Napoli-Lucca párharc gyõztese
Reyer Venezia – A Ragusa-San Martino párharc gyõztese

Hirdetés