Hirdetés
Magyarország

A feljutás a cél a BKG PRÍMA Akadémiánál:

:

Hirdetés

A BKG PRÍMA Akadémia Facebook oldalán egy részletes videós összeállítás jelent meg a napokban, melyben Gedei Tibor vezetőedző vázolta a következő évad terveit.

Az elmúlt szezonban a BKG PRÍMA Akadémia 19 győzelemmel veretlenül vezette az ANB Piros csoportot. Ha nincs a világjárvány, jó eséllyel már az élvonalra készülne a csapat.

“A tavalyi év váratlanul ért véget, de az eredménnyel maximálisan elégedettek voltunk. Vereségek nélkül sikerült teljesítenünk a szezont. Idén ismét a “B” ligában indulunk és reméljük sikerül feljutnunk. Augusztus 10. óta edzünk. Jó munkát végeznek a lányok. Nem érződik törés és mindenki nagyon éhes a kosárlabdára.” – nyilatkozta Gedei Tibor, aki a keretben bekövetkezett változásokról is beszélt.

Bozsó Katica eligazolt a MAFC-ba. Lantos Adrienn és Czirják Noémi abbahagyták a kosárlabdát, illetve Katona Bianka is felhagyott a magasabb szintű kosárlabdával. Én úgy gondolom, hogy jó játékosokkal tudtuk őket pótolni. Pál Szandra a BKG történetének legjobb pedigrével rendelkező játékosa. Több A-csoportos csapatot megjárt, Euroligában is pályára lépő extra sportember. Raus Vivien tavaly Baján játszott, előtte több évet a PINKK csapatában töltött. Hosszú távon számolok vele és remélem: együtt be tudjuk bizonyítani, hogy igenis A-csoportos szintű játékos és méltánytalanul  keveset játszott a PINKK csapatában. Reméljük, hogy ezt idén is és jövőre egy ligával feljebb is tudja bizonyítani. Extra edzésmunkát végez és a tapasztalataink szuperek. Az utánpótlásból pedig Egri Zsófia kerül fel hozzánk. Őt egy éve is szerettem volna idehozni, de akkor még nem tudott csatlakozni.

Gedei Tibor egyértelművé tette, hogy a cél a feljutás és ebben nagy segítséget jelenthet, hogy a tavalyi alapcsapat rendelkezésre áll.

“A cél a bajnoki cím, de minden évben az. A keretünk jó, az előbb felsorolt távozókat leszámítva a többi játékos maradt tavalyról. A csapat magja tehát együtt van. Nagyon örülünk, hogy Camesha Davis is marad. Szeretett volna visszatérni és számítunk rá. A kihívóink között említeném a TF csapatát, ahol a feltétel rendszer extra és sok játékos közül választhatták ki azt, akivel együtt szeretnének dolgozni. A bajnokság sajátossága az A-csoportos csapatok U23-as együttesei, ahol ki tudnak úgy állni, hogy A-csoportos edzésmunkát végző, A-csoportban pályára lépő játékosokkal szerepelnek. Ezt évek óta meg tudjuk oldani, reméljük, hogy idén is sikerül és bajnokok leszünk. ”

A teljes videó az új igazolások bemutatkozásával IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Hirdetés