Hirdetés
Archivum

A felnõtt kosárlabda válogatottak kiemelt támogatója lett a MOL-csoport:

:

Hirdetés

Megállapodást kötött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) és a MOL-csoport: az utóbbi években egyre sikeresebb magyar nõi és férfi kosárlabda válogatott kiemelt támogatója lett a vállalatcsoport.

Forrás: MTI

A nõi és a férfi kosárlabda-válogatott a megállapodásnak köszönhetõen bekerül a cég elit sport-istállójába, a MOL-csapatba, amelynek több olimpiai aranyérmes egyéni sportoló, jó néhány sikeres klubcsapat, valamint a magyar labdarúgó-, a kézilabda- és a vízilabda-válogatott is tagja.

“Örömteli dolognak tartom, hogy a magyar nõi és férfi válogatott is egy olyan kiváló partnerrel mûködhet együtt, mint az ország, sõt a Közép-Kelet Európai régió egyik legsikeresebb vállalata – mondta az együttmûködésrõl Szalay Ferenc, a MKOSZ elnöke. – Tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a partnerséget elsõsorban a válogatott kontinensviadalon mutatott játékának köszönhetjük.”

Hozzátette: azért dolgoznak, hogy a következõ években is ott lehessenek a felnõtt magyar válogatottak a sportág világversenyein.

Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója kiemelte, a sportszponzorációt tekintve a MOL-csoport a régió több országában is jelen van, Magyarország azonban mindig is kiemelt jelentõséggel bír számukra.

“Az ország egyik legnagyobb vállalataként a legerõsebb válogatottakat támogatjuk, hiszen õk olyan értéket képviselnek, amelyre az egész ország büszke lehet. Biztosak vagyunk abban, hogy segítségünkkel még sok hasonló élményt szereznek majd a nõi és a férfi kosárlabda-válogatott tagjai a magyar drukkereknek a világ egyik legnépszerûbb csapatjátékában” – mondta Szollár Domokos.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott tavaly a legjobb 16 közé jutott az Európa-bajnokságon, s harmadik lett az Év csapata választáson. A nõi nemzeti csapat szintén kijutott az Eb-re. Idén a nõk ismét Eb-részvételért harcolnak, míg a férfiak célja a világbajnoki kvalifikáció.

Hirdetés