Hirdetés
Archivum

A Fenerbahce és a YDÜ is hozta a kötelezõt Törökországban:

:

Hirdetés

Szombaton öt mérkõzést rendeztek a török élvonal 13. fordulójában. Minden pályán az esélyesebb csapat ünnepelhetett gyõzelmet.

Fotó: fenerbahce.org

Fotó: fenerbahce.org

A Fenerbahce kisebb meglepetésre nagyon megszenvedett a Botas gárdájával és mindössze 64-60-as gyõzelmet aratott. A Fener a harmadik negyedben már 10 pont feletti elõnnyel gazdálkodhatott, de a záró szakaszban a Botas átvette a vezetést. Végül az utolsó percben tudta a maga javára fordítani a meccset a címvédõ. Allie Quigley 35 perc alatt 7 pontot, 6 gólpasszt és 1 lepattanót ért el.

A Yakın Doğu Üniversitesi gárdája 89-76-os sikert ünnepelhetett az Adana Aski otthonában. Vajda Anna kimaradó légiós volt a YDÜ csapatában. A két gárda között az elsõ percektõl óriási különbség alakult ki, már az elsõ negyedben 21 ponttal is vezetett a YDÜ. A gyõztes csapatban Kayla McBride 27, Courtney Vandersloot 25 pontot szerzett.

A Galatasaray, mely szerdán az Európa Kupában Magyarországra látogat, 96-63-ra kiütötte az Osmaniye gárdáját. Az AGÜ 77-66-ra verte az Istanbul Üniversitesi alakulatát, míg a Mersin a vártnál szorosabb csatában, de 67-64-re legyõzte az MBK Dogus Hastenesi-t.

Eredmények
TOSYALI TOYO OSMANİYE GSK – GALATASARAY 63-96
MERSİN BÜYÜKªEHİR BLD. – MBK DOĞUª HASTANESİ 67-64
FENERBAHÇE – BOTAª 64-60
ADANA ASKİ – YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ 76-89
BELLONA AGÜ – İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 77-66

Tabella

Hirdetés