Hirdetés
Archivum

A Fenerbahce ex-edzõjével mutatkozhat be az Euroligában Románia:

:

Hirdetés

A totalbaschet.ro portál arról számolt be, hogy a román bajnok CSM Targoviste kispadjára a Fenerbahcétól hónap elején menesztett George Dikeolakos ülhet le. A lap szerint a klubnak Euroliga részvételre is lehet esélye.

Amikor a Fenerbahcétól június elején elküldték George Dikeolakost, már felröppentek a hírek, hogy a görög szakvezetõ Elina Babkinával együtt Rominába a CSM Targoviste együtteséhez tart. Az információkat hétfõn este „klubhoz közeli forrásokra” hivatkozva a legnagyobb román kosárlabda portál a totalbaschet.ro is megerõsítette. A lap úgy értesült, hogy a szakvezetõ és az új igazolások hivatalos bemutatójára a jövõ héten kerülhet sor.

A CSM Targoviste nem véletlenül erõsíti meg a keretét, bíznak benne, hogy a 2012/2013-as évadban az Euroligában szerepelhetnek. Ennek egyik feltétele a FIBAEurope szabadkártyája, a másik pedig az anyagi háttér elõteremtése. A financiális kérdések a hétvégén rendezett helyhatósági választásoktól függtek, melyen a csapat szempontjából kedvezõ eredmény született. A klubbal igen jó viszonyt ápoló és abba több csatornán keresztül pénzt juttató polgármester Gabriel Boriga egy újabb ciklusra bizalmat kapott.

Hirdetés