Hirdetés
Archivum

A Flying Foxes nyerte az Osztrák Kupát:

:

Hirdetés

Érdemes rövid kitekintést tenni a szomszédos Ausztriába, ahol a múlt hétvégén rendezték a helyi kupasorozat négyes döntõjét. A Flying Foxes Horváth Lillával és Varga Kamillával a soraiban 2018-ban is elhódította az Osztrák Kupát.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Tovább tart a bécsi Flying Foxes 2009. május 8. óta íródó veretlenségi sorozata. Bár Ausztriában kiemelkedik a mezõnybõl a Flying Foxes, ettõl függetlenül az elmúlt hétvégén is maximális koncentrációra volt szükségük a sikerhez. Az elõdöntõben az ATUS Gratkorn gárdáját 95-40-re gyõzték le. A másik ágon az igencsak fiatal alapcsapattal dolgozó UBI Graz kisebb meglepetésre megtréfálta a Basket Flames alakulatát és 58-49-es sikerrel kivívta a döntõbe jutást.

A fináléban a Flying Foxes 87-54-re verte a lelkesen küzdõ UBI Graz-ot. Az elsõ negyed hajrájában alakult ki 10 pont feletti különbség a csapatok között. A graz-i együttes a második negyedben 15-17 pont környékén fogta meg a meccset. A 48-31-es félidõ után a harmadik etap hozta meg a döntést, amikor még 12 egységet hozzátett elõnyéhez a Flying Foxes. Horváth Lilla a döntõben 11 ponttal vette ki a részét a sikerbõl. A mérkõzésen Varga Kamilla is pályára lépett.

Gratulálunk!

Hirdetés